Zvezdnika sta novico o zaroki potrdila na družbenem omrežju Instagram. Foto: AP
Zvezdnika sta novico o zaroki potrdila na družbenem omrežju Instagram. Foto: AP

"Popolnoma pripravljena sem bila na to, da bom do konca življenja samska," je povedala o tem, kakšno je bilo njeno življenje, preden je spoznala zdajšnjega zaročenca, glasbenika Joeja Jonasa. "Zdi se mi, da ko enkrat najdeš tisto pravo osebo, preprosto veš."

Ob tem je dodala, da se ji zdi, da je njena duša občutno starejša od njene dejanske starosti. "Zdi se mi, da sem doživela dovolj, da lahko to vem. Spoznala sem dovolj moških in žensk, da lahko vem, ne počutim se stara 22 let, ampak bolj 27 ali 28."

Nadaljevala je, da čisto vsak eksperimentira, saj je to del odraščanja, in svoje spolne usmerjenosti ni omejila glede na spol. "Rada imam osebo in ne določenega spola."

Ceni pomoč zaročenca

Joe Jonas naj bi ji močno pomagal pri soočanju s krizo identitete, saj je, kot pravi, zaradi številnih igralskih vlog odrasla občutno prej, kot bi verjetno morala, zato se je v času, preden ga je spoznala, pogosto spraševala, kdo sploh je. "Zdaj je veliko moje sreče povezane z osebo, v katero sem se zaljubila. V osebo, ki me ima rada bolj, kot ima rada sebe, in ki si želi, da tudi jaz najdem svojo srečo."

Turnerjeva in 28-letni glasbenik sta novico o zaroki delila oktobra lani, dobro leto po tem, ko sta javno naznanila, da sta par, toda usodni dan naj bi bil šele po koncu zadnje sezone Igre prestolov. "Čakamo, da bo konec sezone, šele potem se bomo ukvarjali s tem. Ampak mislim, da se je že prepustila srcu in si zamišlja ta dan," je pred časom razložila njena družica in kolegica iz znane serije Maisie Williams.