Foto:
Foto:
George Clooney in Sarah Larson

Potem ko so "začimbice" izvedele, da je najljubša Spice Girl 46-letnega hollywoodska lepotca prav 35-letna Ginger ("rdečelasa") - ob neki priložnosti jo je pohvalil, ker dela kot ambasadorka dobre volje Združenih narodov -, se dekleta niso mogla upreti skušnjavi, da bi ju poskusile spraviti skupaj.

Članice najbolj priljubljene in ponovno združene dekliške skupine vseh časov so nastopile v tv-oddaji Good Morning America in Clooneyja pozvale, naj zapusti svoje dekle Sarah Larson (prav tako Britanka - te so zvezdniku menda še posebej všeč, kolena pa se mu zašibijo tudi ob natakaricah) in zapelje Geri. Mel B je Georgeu sporočila, nanašajoč se na Geri: "Samska je - pelji jo na zmenek!", Posh Spice, znana tudi kot boljša polovica zakoncev Beckham, pa je dodala: "Res bi jo moral povabiti na večerjo."
George noče biti več Britneyjin sosed
A Clooney ima trenutno polne roke dela z drugimi opravki - menda se seli drugam zaradi "neke nadležne sosede": Britney Spears. Očarljivi igralec je pred kratkim razkril, da se je zavedel, kako blizu težavne popzvezdnice živi, ko je slišal helikopterje, ki so na dan, ko so jo odpeljali v bolnišnico, krožili okrog njene hiše. Povedal je: "Deset dni nazaj sem izvedel, da živim kakih 300 metrov stran od Britney Spears. Domov sem se vrnil okrog desetih zvečer in nad svojo hišo zagledal vse te helikopterje z lučmi. Pomislil sem: Nekdo je zbežal iz zapora. Vzel sem svoj bejzbolski kij, kar vedno storijo v filmih, in poklical svojega asistenta, za katerega sem mislil, da je v sobi za goste. Zdaj pa se moram preseliti."

A. K.