Častni gost na gala večerji je bil tudi princ William. Foto: AP
Častni gost na gala večerji je bil tudi princ William. Foto: AP

61-letni Tom Cruise naj bi imel novo dekle – 36 let staro rusko družabnico Elsino Hajrovo. Po nedavnih informacijah sta zdaj tudi uradno postala par. Oba sta se udeležila gala večerje v podporo londonske dobrodelne organizacije Air Ambulance, kjer je bil častni gost princ William. Čeprav sta tja prispela ločeno, so njuni prijatelji povedali, da to ni presenečenje, saj sta večino časa preživela za zaprtimi vrati njenega več milijonov dolarjev vrednega londonskega stanovanja.

"Tom je že večkrat prenočil v Elsininem stanovanju. Uživata v družbi drug drugega in kljub bogastvu počneta marsikaj, kar počnejo 'običajni' pari," je še razkril vir in dodal, da sta večkrat na skrivaj že odšla na sprehode po Hyde Parku in zasebno večerjala v več ekskluzivnih londonskih restavracijah, poroča Page Six.

"V zadnjih nekaj tednih sta se zelo zbližala, a zelo pazita, da ju ne fotografirajo skupaj, saj želita ohraniti svojo zasebnost," je dejal neimenovan vir in poudaril, da sta glede zveze resna, to je znano predvsem v njenem krogu prijateljev.

Prvič sta govorice o morebitni romanci sprožila, ko sta se decembra lani domnevno zabavala na zabavi v prestižni londonski soseski Mayfair. "Očitno je bilo, da sta par, bila sta neločljiva," je za Daily Mail povedal očividec.

"Rada ima lepe stvari v življenju, ima zelo drag in razkošen okus"

Hayrova se je leta 2022 ločila od Dmitrija Cvetkova. "Ne glede na to, s kom je – s Tomom Cruisom ali s komer koli drugim – se mora ta oseba zavedati, da ima rada lepe stvari v življenju, ima zelo drag in razkošen okus," je delil 43-letni ruski oligarh, ki naj bi ga triletna ločitvena bitka stala več kot 150 milijonov dolarjev.

"Tom mora imeti široko odprte oči in denarnico," je še poudaril, a dodal, da je zanjo vesel in ji želi vse dobro.

Cruise je bil sicer v preteklosti že trikrat poročen – z Mimi Rogers od leta 1987 do 1990, Nicole Kidman med letoma 1990 in 2001 ter Katie Holmes od leta 2006 pa do 2012.