Zakonca čaka konec leta veliko dela. Foto: EPA
Zakonca čaka konec leta veliko dela. Foto: EPA
Matt Damon
Oskarjevec se veseli nove hčerke. Foto: EPA

35-letna nekdanja manekenka, zdaj pa igralka - med drugim jo lahko vidite v Grdi rački - in leto dni mlajši O'Connell sta se poročila lani, in sta že večkrat ponovila, da si želita zibati. Njuna želja bo zdaj uresničena in decembra bo njuno veselje dvojno, saj pričakujeta dvojčka. Za zdaj še ni znano, kakšnega spola sta.

Matt obkrožen z dekleti
Za spol novorojenčka pa že ve Matt Damon: žena Luciana bo v kratkem rodila tretjo deklico. "Tako v manjšini bom," je povedal Damon. Dojenčica se bo pridružila 9-letni Alexii, ki jo je Luciana pripeljala v zakon z Damonom, in 2-letni Isabelli, ki se sestrice neizmerno veselita in pridno sodelujeta pri izbiranju predlogov za ime. "Odločili smo se, da počakamo, dokler se ne rodi. Pogledali jo bomo in najverjetneje nadaljevali pogajanja."

V teh dneh pa se Damon poleg težkega izbiranja imena sooča še z eno težavo: medtem ko Luciana je za dva, si postaven igralec, izbran tudi že za najbolj seksi moškega po izboru revije People, odteguje slastne dobrote: želi si namreč znebiti 15 kilogramov, da bo svoje izklesano telo razkazoval v novem filmu. "Samo boksam. Mislim si, če bom udaril dovolj časa, bo teža odpadla," je dejal hudomušno.

K. T.