Za prizorišče svojega poročnega obreda sta 42-letni "stotnik Amerika" in 26-letna portugalska igralka izbrala kar svoje posestvo na med premožnimi zelo priljubljenem polotoku Cape Codu v zvezni državi Massachusetts.

Po navedbah ameriških tabloidov so bili med vabljenimi na srečni dogodek številni znani obrazi, na primer Evansovi soigralci iz Maščevalcev, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth in Jeremy Renner, pa tudi drugi zvezdniki, kot sta John Krasinski in njegova žena Emily Blunt.

Vsi svatje, brez izjeme, pa so morali spoštovati zelo strogo varnostno politiko, poroča Page Six. Vsi so morali ob prihodu oddati svoje mobilne telefone in podpisati pogodbo o nerazkritju, saj ženin in nevesta nista želela, da bi podrobnosti ali fotografije z njunega srečnega dne pristali v medijih.

Tudi sicer Baptista in Evans precej nerada govorita o svoji zvezi oz. na splošno o zasebnem življenju. Da sta par, je javnost izvedela novembra lani, ko je revija People razkrila, da sta skupaj že več kot eno leto. Tako ni popolnoma jasno niti, kje in kdaj sta se spoznala, revja People je zgolj poročala, da "sta zelo zaljubljena in da Chris še nikoli ni bil srečnejši", portugalsko igralko pa naj bi naravnost oboževali tudi njegova družina in prijatelji.

Evans je šele februarja letos, na valentinovo, potrdil zvezo z Baptisto, ko je objavil videokompilacijo njunih fotografij, na katerih sta pozirala skupaj ali si izkazovala nežnosti.

Baptista je širši javnosti znana po vlogi v serije Warrior Nun, ki je bila na Netflixu predavajana med letoma 2020 in 2022, leta 2021 pa je bila na Berlinalu razglašena za vzhajajočo zvezdo leta.