Madonna se je po pričanju očividcev na losangeleškem koncertu veliko ozirala proti prvi vrsti, kjer jo je budno opazoval nekdanji mož Sean Penn. Foto: EPA
Madonna se je po pričanju očividcev na losangeleškem koncertu veliko ozirala proti prvi vrsti, kjer jo je budno opazoval nekdanji mož Sean Penn. Foto: EPA
Sean od ločitve od Robin Wright ni imel resnejše zveze, je zdaj oko vrgel na Madonno? Foto: EPA

11. oktobra se je popzvezdnica v okviru svoje turneje MDNA ustavila v Los Angelesu, koncert pa si je iz prve vrste ogledal tudi 52-letni Sean, ki je že nekaj časa samski (leta 2010 se je ločil od žene Robin Wright Penn, nato so mu pripisovali še nekaj romanc, a nobene resnejše zveze).

Kot piše omenjena revija, Penn kar ni mogel odtrgati oči od dve leti starejše Madonne, s katero sta bila poročena med letoma 1985 in 1989. Kot poročajo očividci s koncerta, je bila v zraku izjemna "kemija", menda se je zdelo, da zvezdnica nastopa le zanj. Filmski zvezdnik pa je med koncertom vzklikal izjave v slogu: "Noro! Res je dobra!"

"Strupena Pennova"
Par je v času svojega kratkega zakona dobil vzdevek "strupena Pennova", saj sta se ves čas ognjevito prepirala, a na začetku je bila strast bolj pozitivno naravnana. Spoznala sta se leta 1985 na snemanju spota za njeno uspešnico Material Girl in se le nekaj mesecev pozneje poročila. Leta 1986 je Madonna izdala svoj tretji album True Blue, ki je bil v celoti posvečen njenemu možu, ki se ji je takrat zdel "najbolj 'kul' tip v vesolju".

A kmalu so se začeli težave in vročekrvni prepiri, leta 1989 pa se je zakon končal na sodišču. Penn se je leta 1996 poročil z Robin Wright, Madonna pa z Guyem Ritchijem, oba sta postala tudi starša.

Januarja leta 2010 pa sta zakopala bojno sekiro na večerji in obudila govorice o ponovnem vzplamtevanju romance. Vendar pa dobro obveščeni pravijo, da bosta ostala le prijatelja, saj Madonna potrebuje nekoga, ki ga ima lahko pod nadzorom. Tako ali tako pa ima že dve leti spremljevalca, 26-letnega Brahima Zaibata.

Madonnini prijatelji pa menda vseeno upajo na njeno ljubezensko spravo s Seanom, ki bo "za vedno ljubezen njenega življenja".