Stamos in Loughlinova sta v seriji Polna hiša upodabljala zakonski par. Foto: EPA
Stamos in Loughlinova sta v seriji Polna hiša upodabljala zakonski par. Foto: EPA

Še preden sta Stamos in Loughlinova zaigrala enega izmed najpopolnejših parov na malih zaslonih, sta svojo romanco začela razvijati za kamero. Stamos je v nedavnem pogovoru za Huffington Post razkril, da sta kot najstnika poskusila razviti svojo ljubezen: "Bila sva prijatelja in šla sva na zmenek v Disneyland, preden sva zaigrala skupaj v seriji. Ko sva bila stara 18, morda 19 let."

Igralec je izrazil obžalovanje, da se njuna ljubezen ni nikoli razvila v kaj več. "Nočem se zameriti njej ali njeni družini oz. njenemu možu, ampak lahko rečem, da je bila ona tista, ki mi je ušla," je dejal Stamos in dodal, da sta ostala v zelo dobrih odnosih.

Njegova stanovska kolegica je bila bolj zadržana oz. diplomatska glede tega vprašanja. "Bila sva dobra prijatelja in bila je kemija med nama. Jaz sem bila v času serije poročena, nato sem se ločila. Ko sem se ločila, je on spoznal Rebecco in se poročil z njo. Časovno se nisva ujela. Nikoli nisva pomislila, da bi lahko bila kaj več," je dejala predtem Loughlilnova v intervjuju za Huffington Post.

Loughlinova je bila do leta 1996 poročena z Michaelom Burnsom, leto pozneje pa se je poročila z Mossom Giannulijem, s katerim ima dva otroka. Stamos pa je bil med letoma 1998 in 2005 poročen z igralko Rebecco Romijn.