Maturantka znanih staršev se je pretekli teden skupaj s fantom udeležila maturantskega plesa, v petek pa še slovesnosti ob maturi na šoli LaGuardia, javni srednji šoli, ki se osredotoča na izobraževanje o vizualnih umetnostih. Na dogodek je prišla skupaj z materjo, 45-letno Katie Holmes.

Tabloidi na čelu s Page Six, ki je pridobil tudi fotografije in videoposnetke 18-letne maturantke ter njenih prijateljev, so takoj opazili, da je na slovesnosti opazno odsoten Surijin slavni oče, Tom Cruise. Ta s hčerko že vse od ločitve od Holmes leta 2012 nima stikov. Medtem ko si je Katie Holmes s Suri dom ustvarila v New Yorku, je Cruise ostal na zahodni obali ZDA in nadaljeval igralsko kariero. Ravno v soboto so ga sicer opazili v Londonu, kjer se je udeležil drugega v seriji osmih londonskih koncertov Taylor Swift.

Mediji so ob tem izbrskali tudi seznam maturantov, na katerem pa Suri ni bila navedena kot Suri Cruise, kar je bilo njeno ime ob rojstvu, ampak Suri Noelle. Noelle je sicer tudi drugo ime njene matere (Kate Noelle Holmes).

Kot še poroča Page Six, bo Suri šolanje jeseni nadaljevala na prestižni univerzi Carnegie Melon v Pittsburghu.