Leta 2011 bi na prodajne police skoraj prišla barbika po podobi Kim Kardashian. Foto: Reuters
Leta 2011 bi na prodajne police skoraj prišla barbika po podobi Kim Kardashian. Foto: Reuters

38-letna zvezdnica resničnostnih šovov je na Twitterju razkrila, da je bila leta 2011 z Matellom, ki slovite lutke Barbie izdeluje že od leta 1959, dogovorjena, da bodo začeli izdelovati lutko po njeni podobi. A posel je padel v vodo, Kim Kardashian pa je ostala brez svoje barbike.

Ko je Matell odstopil od pogodbe za izdelavo Kim K Barbie, se je v akcijo odpravil Kanye West in poskrbel, da je Kim na koncu le zadovoljna. Čeprav Matell barbike po njeni podobi ne bo izdeloval niti je ne bo mogoče kupiti, pa je Kanye dosegel, da so v podjetju po njeni podobi izdelali prototip, piše People.

"Za tem videzom stoji zanimiva zgodba. Imela sem sklenjen dogovor za izdelavo lutke Barbie in lutka bi morala biti oblečena natanko tako kot jaz na tej fotografiji. Nato so dogovor odpovedali, sporočili so, da Kim K Barbie ne bodo izdelovali. Kanye je vedel, da sem žalostna, zato je poklical Matell in mi s tem, da so izdelali moj prototip, uresničil sanje," je na Twitterju pod fotografijo iz leta 2011, na kateri nosi črno obleko, zapisala Kim.