Lindsey Vonn in Tim Tebow sta le družinska prijatelja, trdi sveže ločena smučarka. Foto: EPA
Lindsey Vonn in Tim Tebow sta le družinska prijatelja, trdi sveže ločena smučarka. Foto: EPA

Tako zaradi športnih uspehov kot zaradi prijetnega značaja priljubljeni Tebow je ameriško javnost pred kratkim presenetil s priznanjem, da je pri 24 letih še devičnik, o čemer pa so opravljivi jeziki kmalu začeli dvomiti. Zakaj? Ker so v loži, iz katere tekme spremlja njegova družina, opazili svetlolaso Lindsey.

Lindsey: "Ne sestajam se z nikomer"
27-letna Vonnova (rojena Kildow), ki je trenutno v ločitvenem postopku od moža Thomasa Vonna, prav tako smučarja, je govorice o zvezi s Tebowom, ki igra za ekipo Denver Broncos, na Twitterju hitro zanikala. Na družabnem omrežju je zapisala: "Slišim veliko norih govoric, a kar mirno, NE hodim s Timom Tebowom (ali s komer koli drugim)."

Dodala je še, da je le družinska prijateljica Tebowovih. Oba Timova starša sta bila v času, ko se je sedanji zvezdnik ameriškega nogometa rodil, misijonarja baptistične cerkve na Filipinih. Kasneje se je družina – oče je pridigar, mama pa je doma v krščanskem duhu, vzgajala in šolala vseh pet otrok – preselila na Florido, kjer je Tim odraščal in študiral.