Ljubitelji priljubljene serije si bodo usode 'svojih' zdravnikov težko predstavljali brez Georgea, ki ga igra T. R. Knight. Foto:
Ljubitelji priljubljene serije si bodo usode 'svojih' zdravnikov težko predstavljali brez Georgea, ki ga igra T. R. Knight. Foto:
Katherine Heigl
Katherine Heigl, ki v nanizanki igra dr. Izzie Stevens, je zavrnila nominacijo za emmyja. Foto: EPA

Po poročanju Associated Pressa naj bi 35-letni T.R. Knight, ki igra v nanizanki Talenti v belem (Grey's Anatomy) nekoliko zmedenega zdravnika dr. Georgea O'Malleyja že od začetka od leta 2005, v začetku tedna zaprosil za prekinitev pogodbe. Novico je prestavnik priljubljene nanizanke zanikal.

"T.R. Knight ni nikoli odšel sredi snemanja in tudi ta teden bo sodeloval na snemanju nanizanke,"

se je glasilo sporočilo za javnost. Vendarle pa so neimenovani viri za Entertainment Weekly povedali, da se nominiranec za emmyja umika iz serije, ker naj ne bi bil zadovoljen z zgodbo svojega lika. Z njegovo odločitvijo naj bi se strinjala tudi scenaristka Shonda Rhimes, kar pa predstavnik za javnost ni več želel komentirati.

Knight ni zadovoljen z usodo Georgea
Knight je prvi igralec v nanizanki, ki je izrazil nezadovoljstvo s svojo vlogo. Kot zanimivost glede nanizanke Talenti v belem naj še spomnimo na nenavadbo potezo Knightove soigralke Katherine Heigl, ki v nanizanki igra zdravnico Izzie Stevens. Junija je namreč zavrnila nominacijo za emmyja, češ da njena vloga Izze v zadnji sezoni ni bila dovolj dobra za to nagrado.

A. M.