Taylor Swift in Taylor Lautner sta se zaljubila na snemanju romantične komedije. Foto: Just Jared
Taylor Swift in Taylor Lautner sta se zaljubila na snemanju romantične komedije. Foto: Just Jared
Robert Pattinson in Kristen Stewart
Robert Pattinson in Kristen Stewart sta v Somraku zaslovela kot Edward Cullen in Belle Swan.

Taylor in Taylor sta se, kot poročajo ameriški opravljivi mediji, pred kamero muckala že poleti, ko sta snemala romantično komedijo Valentine's Day (Valentinovo), jeseni pa so se poljubi nadaljevali tudi za kamerami.

Najstnika sta vsak po svoje obnorela najstnike - kantripevka Taylor Swift s svojim glasom, igralec Taylor Lautner pa navdušuje predvsem s svojim stasom - v drugem delu serije Somrak, Mlada luna, ki na platna prihaja konec novembra, namreč igra postavnega volkodlaka Jacoba Blacka.

Neki njegov prijatelj je tako za revijo OK! že izdal, da se je Taylor v pevko zaljubil na prvi pogled: "Ko jo je zagledal, je ostal brez besed." Zdaj pa ji menda kar naprej pošilja kratka sporočila in nemirno čaka, kdaj jo bo spet videl. Neimenovani prijatelj ob tem še pravi: "Kadar koli jo kdo omeni, ali pa, kadar ga kdo kaj vpraša v zvezi z njo, se mu obraz razjasni. Ne more si kaj, da se ne bi nasmehnil." Ona pa naj bi, kot pišejo taboidi, zatrdila, da se Taylor "poljublja najbolje na svetu".

Kot Kristen in Robert ...
Navdušenje nad mladim parom je že skoraj tolikšno, kot kadar se poljubita še dva mlada zvezdnika Somraka, Kristen Stewart (ki je zaslovela z vlogo Belle Swan) in Robert Pattinson, ki je oz. bo v seriji filmov upodobil vampirja Edwarda Cullena. Stewartova in Pattinson sicer pravita, da jima prevelika pozornost medijev (in vreščečih najstnic) ne ustreza preveč - Pattinson je tako, da bi se izognil tropu navdušenih oboževalk, ki so ga čakale pred prizoriščem snemanja, doživel celo manjšo prometno nesrečo, a jo je na srečo odnesel brez hujših poškodb.