Taylor Swift je po nastopu v Tokiu takoj odhitela na letalo proti domu. Foto: Reuters
Taylor Swift je po nastopu v Tokiu takoj odhitela na letalo proti domu. Foto: Reuters

Swift je v soboto zaključila japonski del svoje turneje The Eras Tour z razprodanim koncertom v Tokiu, potem pa takoj odhitela na letalo. Zaradi ugodne časovne razlike se je lahko pravočasno vrnila v ZDA, da bo lahko na tribuni bodrila svojega fanta. Med Tokiem in Las Vegasom je namreč 17 ur časovne razlike.

Kot navaja Reuters, ni jasno, ali je takoj nadaljevala pot proti Las Vegasu, kjer bo nedeljska tekma, ali se bo tja odpravila danes. Super Bowl, kjer Chiefsi branijo lanski naziv proti moštvu San Francisco 49ers, se začne ob 0.30 po srednjeevropskem času oz. 15.30 po lokalnem času.

Sorodna novica Lahko Taylor Swift iz Tokia pravi čas prihiti na Super Bowl? Da – s pomočjo časovne razlike.

Pevka sicer ne bo dolgo ostala v ZDA, že 16. februarja bo namreč odpotovala v Avstralijo, kjer jo čaka sedem razprodanih koncertov.

Odkar je lani začela razmerje s športnim asom, se je pevka udeležila 12 tekem njegovega moštva, kar je povečalo že tako visoko gledanost lige NFL. Ekipa Kansas City Chiefs se je že četrtič v zadnjih petih letih uvrstila na Super Bowl.

Pevki gre v zadnjem letu vse kot po maslu, njeni koncerti so razprodani, v zasebnem življenju je našla srečo s Kelcem, prejšnji konec tedna pa je kot edina izvajalka doslej četrtič prejela grammyja za album leta.