Swiftova se je odločila, da svojih zvez ne bo več postavljala na ogled vsem. Foto: Reuters
Swiftova se je odločila, da svojih zvez ne bo več postavljala na ogled vsem. Foto: Reuters
Joe Alwyn
Alwyn se trenutno pripravlja na snemanje filma The Favourite, v katerem bo nastopil skupaj z Emmo Stone, Rachel Weisz in Nicholasom Houltom. Foto: Reuters

27-letnica, ki v preteklosti svojih zvez pred očmi javnosti ni skrivala, nekaj podrobnosti pa je pozneje razgalila tudi v svojih pesmih, se je tokrat odločila za drugačno taktiko. Svetlolasa popzvezdnica svojo zvezo z leto mlajšim britanskim igralcem namreč skrbno varuje pred očmi javnosti.

Kot poroča Elle, je večkrat nagrajena glasbenica že pred meseci v severnem predmestju Londona najela hišo, da bi bila bliže svojemu izbrancu.

Viri blizu pevke so povedali, da se je po vrsti neuspešnih zvez odločila, da bo svoje zasebno življenje v prihodnje raje obdržala zase, česar se očitno tudi drži. Zadnje mesece je vse manj navzoča na družbenih omrežjih, prireditev se ne udeležuje, svoj zadnji nastopa pa je imela februarja.

Alwyn o zasebnem življenju molči
Swiftova je v preteklosti razkrila, da težko najde partnerja, ki bi mu ustrezala njena stalna izpostavljenost paparacem, zato ni presenečenje, da sta se z Alwynom, ki mu je preboj v filmski svet uspel z Ang Leejevim filmom Billy Lynn: Dolga pot do junaštva (Billy Lynn's Long Halftime Walk), pred očmi javnosti skrivala čim dlje.

Pevka je imela pred Alwynom kar nekaj zvez, med bolj zvenečimi imeni, ki so se ogreli za svetlolasko, so Tom Hiddleston, Calvin Harris, Joe Jonas, John Mayer, Harry Styles in Jake Gyllenhaal. O Alwynovih preteklih zvezah se ne ve praktično nič, saj je 26-letnik medijem že večkrat pojasnil, da o svojem zasebnem življenju ne namerava govoriti.