Woods in Dufner veljata za kolega - vsaj do zdaj sta bila. Foto: PGA Tour
Woods in Dufner veljata za kolega - vsaj do zdaj sta bila. Foto: PGA Tour
Amanda in Lindsey leta 2013, ko sta podpirali vsaka svojega partnerja na enem od turnirjev. Foto: PGA Tour

nn, saj naj bi bil že v novi zvezi. Woodsova srčna izbranka je Amanda Boyd, sicer sveže ločena od Jasona Dufnerja, Woodsovega kolega z golfišč. Vroče razmerje naj bi se začelo, že ko je bil 39-letni Tiger še v zvezi z Vonnovo.

Kot poroča The National Enquirer, se je vse skupaj začelo s spogledovanjem po postajah turneje PGA, zdaj pa naj bi bila skupaj že nekaj mesecev, Woods naj bi Boydovo celo prepeljal z njene rodne Alabame v Seattle, kjer se je pripravljal na OP ZDA.

27-letna Boydova se je od Dufnerja ločila aprila, še leta 2013 pa sta s 30-letno Vonnovo pozirali fotografom na turnirju The Presidents Cup. Dufner se je z Boydovo poročil leta 2012, leta 2013 osvojil PGA Championship, v zadnjem času pa ga pestijo težave s hrbtom.

Z Amando, ki na turneji PGA velja za precej veliko spogledljivko (kar dokazujejo tudi njene izzivalne fotografije na družabnih omrežjih), sta se razšla februarja letos, kot razlog pa navedla "popolno neskladnost značajev".

Woodsov agent Mark Steinberg poročanje ameriškega tabloida sicer označuje za "čisto laž".

Serijski skakač čez plot
Kot je maja poročal Daily Mail, je Vonnova Woodsa po treh letih na začetku maja zapustila prav zato, ker je odkrila, da jo vara. Najboljša ameriška smučarka je sicer na Facebooku takrat zapisala, da je zveza razpadla zaradi natrpanih urnikov obeh.

A dobro obveščeni viri so kmalu razkrili pravi razlog - Woodsova "nova epizoda na spolnem področju". Ženske so namreč šibka točka najboljšega igralca golfa vseh časov, ki se je od žene, švedske manekenke Elin Nordegren, ločil, potem ko so na dan prišli njegovi številni skoki čez plot.

Michelle Braun, nekdanja hollywoodska madam, je razkrila, da je med letoma 2006 in 2007 nekdanja številka 1 svetovnega golfa plačevala po 40.000 dolarjev za šest zmenkov s prostitutkami.

Woodsovi prijatelji zvezdnika branijo, češ da zanj seks z drugimi ženskami ne pomeni ničesar globljega, ampak na to gleda bolj kot način za sproščanja stresa po napornem dnevu - namesto po alkoholu ali po mamilih pač poseže po ženskah.