Elin Nordegren in Tiger Woods v srečnejših časih. Foto: EPA
Elin Nordegren in Tiger Woods v srečnejših časih. Foto: EPA
Družinski portret
Nekoč idilična družina se je zaradi Tigrove nezvestobe znašla pred veliko preizkušnjo. Foto: EPA

Zgodba o idilični družini Tigra Woodsa se vse od usodne nesreče konec novembra sesuva kot hišica iz kart. Tiger, ki se je takoj po nesreči, ko je skušal "zbežati" z avtomobilom pred razjarjeno ženo Elin Nordegren zaradi skoka čez plot, se zdaj vsak dan pojavlja na naslovnicah rumenih časopisov. Na dan pa prihajajo vedno nove podrobnosti o težavah nekdaj vzorne družine.

Pisali smo že, da so v noči s ponedeljka na torek v bolnišnico zaradi hude vrtoglavice in težav z dihanjem odpeljali njegovo taščo 57-letno Barbro Holmberg, ki je prišla na Florido, da bi stala ob strani menda vsaj 10-krat prevarani hčerki. Zdaj pa v javnosti odmeva tudi hospitalizacija (do pred kratkim) opevanega asa v svetu golfa, ki naj bi ga zaradi zastrupitve v bolnišnico pripeljali po "usodni nesreči".

Zaužil naj bi tablete z alkoholom
Ob prihodu v bolnišnico naj bi Tiger imel težave z dihanjem in izgubljal zavest. Po poročanju ameriškega portala TMZ so ga zdravniki priključili tudi na respirator. V bolnišnico naj bi ga pripeljali zaradi suma zaužitja prevelike količine tablet z alkoholom in ga sprejeli pod lažnim imenom William Smith. Žena, švedska manekenka, pa naj bi zdravnikom izročila dve škatlici tablet, Vicodin in uspavalne tablete Ambien.

Elin naj bi po dogodku takoj spakirala kovčke in se z otrokoma Sam Alexis in Charliejem Axelom začasno nastanila v hiši v bližini doma. Govori pa se tudi, da naj bi Elin za dva milijona dolarjev kupila hišo na Švedskem, zaradi česar mnogi namigujejo, da se želi vrniti v domovino.