Tony Parker naj bi bil stalna stranka v striptiz klubih. Foto: EPA
Tony Parker naj bi bil stalna stranka v striptiz klubih. Foto: EPA
Eva Longoria
Eva Longoria kljub ločitvi še vedno želi posvojiti otroka. Foto: EPA

Potem ko sta Tony in Eva dala zahtevek za ločitev, so v ameriških medijih vse glasnejše govorice o košarkarjevih skokih čez plot. Kot je že znano, je Eva svojemu možu oprostila eno prevaro - le nekaj mesecev po tem, ko sta si obljubila večno zvestobo, je Tony spal s Francozinjo Alexandro Parressant -, skok čez plot z Erin Barry, ženo Tonyjevega nekdanjega soigralca Brenta Barryja, pa je bil kaplja čez rob.

"Erin Berry mu je pošiljala fotografije svojih intimnih predelov, enako pa je počel tudi Tony. Seks prek SMS-sporočil je trajal vse od februarja, Eva pa je vse našla na njegovem iPhonu," je povedala ena izmed Evinih prijateljic.

Nezvesti Tony Parker
Tony naj Evo ne bi prevaral le z Alexandro in Erin. Košarkar naj bi po poročanju ameriških medijev igralko varal tudi s plesalko, ki nastopa s skupino Pussycat Dolls in z dekletom iz Phoenixa, ki je spala že z mnogimi košarkarji, omenja pa se še ena Tonyjeva sonarodnjakinja. Erotična sporočila naj bi si Parker izmenjeval tudi z neimenovano soprogo enega izmed NBA-košarkarjev.

V medijih se je oglasila 19-letna manekenka Sophia Egelar, ki trdi, da je tudi njej Tony pošiljal erotična sporočila. Britanka je povedala, da je zvezdnika spoznala v Londonu na Ultimate Fightu: "Ni hotel sprejeti moje zavrnitve in ves čas mi je govoril, da sem mu zelo všeč."

Eva Longoria: Za otroka ne potrebujem moža
Čeprav se Eva ločuje od Tonyja, ne odstopa od načrta, da posvoji otroka: "Eva je s Tonyjem želela posvojiti otroka s Haitija. Tudi brez njega želi izpolniti svoj načrt. Zelo je vesela, ker bo postala mama."

Igralka naj bi odstranila tudi vse tetovaže, ki jo spominjajo na zakon z nezvestim Tonyjem Parkerjem. Na vratu ima Eva tetovirano besedo Nine, ki jo je naredila v Tonyjevo čast, saj nosi dres številka devet. Želi pa odstraniti tudi tetovažo na zapestju - na tem ima Eva z rimskimi številkami vtetoviran datum njune poroke.