Glasbenik se je pevki na Instagramu zahvalil za zajtrk. Foto: Instagram/Cody Simpson
Glasbenik se je pevki na Instagramu zahvalil za zajtrk. Foto: Instagram/Cody Simpson

Prejšnji teden je na spletu zaokrožil posnetek Cyrusove in avstralskega pevca Codyja Simpsona, ki se ob čakanju na hrano v restavraciji poljubljata. Kot kaže, ne gre za enkraten dogodek, saj oba na družbenih omrežjih vedno bolj očitno namigujeta na to, da je med njima preskočila romantična iskrica.

Miley je delila vročo fotografijo svoje nove ljubezni. Foto: Instagram/Miley Cyrus
Miley je delila vročo fotografijo svoje nove ljubezni. Foto: Instagram/Miley Cyrus

Simpson je na družbenem omrežju Instagram objavil jutranjo fotografijo, na kateri Miley poljublja v zahvalo za zajtrk pred plavalnim treningom. Tudi Miley se je nad novo ljubeznijo navduševala na Instagramu, kjer je objavila Codyjevo fotografijo s pripisom "Avstralec (moj tip)".

Vrtoglavo ljubezensko življenje

Pevka se je pred dobrim mesecem in pol ločila od dolgoletnega partnerja in moža Liama Hemswortha. Takrat so zaokrožile govorice, da je za ločitev kriva nezvestoba, saj naj bi se Miley že nekaj tednov pred ločitvijo videvala s Kaitlynn Carter. Oba sta ta namigovanja takoj zanikala in se strinjala, da je ločitev posledica različnih predstav o skupnem življenju in odtujevanja. Liam je nekdanji ženi takrat zaželel vse najlepše v nadaljnjem življenju.

Bliskovita romanca s Carterjevo pa ni trajala več kot nekaj tednov. V njej sta obe sveži ločenki očitno le iskali uteho po ločitvi. Prejšnji teden je pevkin predstavnik za odnose z javnostmi sporočil, da nista več v romantični zvezi, a ostajata prijateljici.

Miley se je ostro odzvala na kritike nekaterih oboževalcev, da prehitro menja partnerje. “Navaditi se boste morali na to, da hodim na zmenke in iščem življenjskega partnerja,” je zapisala v jeznem sporočilu na družbenih omrežjih.