Pattinsona čaka promocija njegovega novega filma. Foto: EPA
Pattinsona čaka promocija njegovega novega filma. Foto: EPA
Kirsten Stewart
Stewartova pa še vedno ni pripravljena na srečanje s sedmo silo. Foto: EPA

Pred javnost se bo postavil zaradi promocije svojega prihajajočega filma Cosmopolis. Na drugi strani pogovorne mize pa bo 13. avgusta sedel Jon Stewart, voditelj oddaje The Daily Show, je poročal Gossip Cop. A lov za "prvi pogovor z Robom" je bil oster. The Daily Showu je tako uspelo prehiteti oddajo Good Morning America, ki si je tudi prizadevala, da bi trpeči Pattinson prvič - po neljubem dogodku - spregovoril za njih.

Toda Pattinson je že v preteklosti pred sedmo silo zelo skrival svoje zasebno življenje, tako da številni dvomijo, da bo se pretirano razgovoril o svoji zvezi in razhodu s Kristen.

A medtem ko oboževalci čakajo na njegovo vrnitev, se po poročanju revije Touch Weekly Pattinson zateka k pijači. "Pije kot norec," je dejal vir za omenjeno revijo in dodal, da v svoji pijanosti nato kliče Kristen. "Rob se je izmikal njenim klicem, toda zdaj govorita ... No, komaj govorita," je še dejal vir blizu Pattinsona.

Britanskega igralca tako zdaj čaka promocija filma. Po drugi strani pa se je njegova nekdanja ljubezen po poročanju spletne strani Gossip Cop umaknila iz igralske zasedbe prihajajočega filma Call, ki ga bo režiral Nick Cassavetes (mož za filmom Beležnica). Prav tako pa je odpovedala svoj prihod na premiero svojega novega filma On The Road.

Igralka se tako še vedno skriva po razkritju afere s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom. "Kristen se ne bo pokazala na rdeči preprogi On The Road, ker jo je še vedno preveč sram pokazati svoj obraz v javnosti," je dejal vir za RadarOnline in dodal, da se s tem želi igralka izogniti neprijetnim vprašanjem, ki bi jo lahko doletela v zvezi z nedavno afero.