Meghan in Harry sta sprva sporočila, da bosta večino časa preživljala v Kanadi. Foto: EPA
Meghan in Harry sta sprva sporočila, da bosta večino časa preživljala v Kanadi. Foto: EPA

S sinom Archiejem naj bi pred dnevi z zasebnim letalom odletela v ZDA in novi dom našla v rojstnem mestu Meghan Markle Los Angelesu.

Zaradi tega so se znova pojavila vprašanja v povezavi s plačevanjem njunega varovanja, a ameriški predsednik Donald Trump je jasen: ZDA tega stroška ne bodo poravnale.

"Sem velik prijatelj in občudovalec kraljice in Velike Britanije. Pojavljala so se poročanja, da bosta Harry in Meghan, ki sta zapustila Združeno kraljestvo, živela v Kanadi, zdaj pa sta Kanado zapustila in prišla v Združene države Amerike. Ne glede na to ZDA ne bodo plačevale njunega varovanja. Plačati morata sama," je na družbenem omrežju Twitter zapisal ameriški predsednik.

Meghan je v otroških letih živela v Los Angelesu, v tem velemestu še vedno živi tudi njena mama Doria, s katero sta zelo povezani. Revija People poroča, da sta zvezdnika že našla svoj novi dom v mestu, a da se zaradi samoosamitve držita za štirimi stenami.

Ob novici o selitvi v Los Angeles pa se je pojavila tudi novica, da se Meghan znova podaja v svet televizije.

Njeno prvo delo po vrnitvi bo posoja glasu za pripovedovanje dokumentarnega filma o slonji družini, ki se prebija skozi puščavo Kalahari v Afriki. Dokumentarni film bo že aprila na voljo na platformi Disney+.