Zadnja skupna fotografija para, ki jo je Heidi ob novem letu objavila na Twitterju. Foto: Instagram
Zadnja skupna fotografija para, ki jo je Heidi ob novem letu objavila na Twitterju. Foto: Instagram
Heidi Klum
Martin je bil Heidijin telesni stražar štiri leta, od tega poldrugo leto tudi njen partner. Foto: EPA

Par sta bila leto in pol, zvezo pa sta začela nekaj mesecev po tem, ko se je Heidi po sedmih letih zakona ločila od temnopoltega glasbenika - poročila sta se leta 2005, skupaj imata tri otroke Henryja, Johana in Lou, Seal pa je posvojil tudi Heidijino najstarejšo hčer Leni iz njenega razmerja s poslovnežem Flavijem Briatorejem.

Pred tem je bila poročena še s stilistom Ricom Pipinom, s katerim sta se po petih letih zakona razšla leta 2002.

Vedno mu bo hvaležna za podporo
S koncem ljubezni pa se je končala tudi poslovna vez med Heidi in Martinom, saj 41-letnik ne skrbi več za njeno varnost, kot je to počel zadnja štiri leta. "Nič več ne delata skupaj. Vse se zgodi ob pravem času. Martin ji je bil v veliko podporo, drug drugemu sta stala ob strani. Ampak zdaj gresta naprej. Še vedno ostajata v prijateljskem odnosu," je za revijo People potrdil manekenkin prijatelj.

"Martin je bil ob njej v težkem obdobju njenega življenja, to je nekaj, za kar mu bo vedno hvaležna," je dodal.

Skupaj nazadnje ovekovečena za novo leto
Ameriški tabloidi poročajo, da naj bi se par pravzaprav razšel že "pred nekaj tedni", zadnjič pa sta se javnosti na ogled postavila na silvestrovo, ko je Heidi na Instagramu objavila fotografijo, na kateri oba nosita lasuljo in se objeta smehljata.

Konec novembra so se sicer pojavile govorice, da je Heidi že petič noseča in da pod srcem nosi Martinovega otroka.

Ena najbolje plačanih manekenk na svetu
Kariera Klumove traja že skoraj dve desetletji, poleg vloge supermanekenke se odlično znajde tudi kot voditeljica, poslovna ženska, modna oblikovalka, producentka (pod njenim okriljem je nastal tudi šov Modni oblikovalci Heidi Klum), preizkusila se je kot igralka. Od leta 2008 ima Heidi poleg nemškega tudi ameriško državljanstvo.

Zaslovela je konec 90., ko je svoje telo na ogled postavila v posebni izdaji Sports Illustrated, nato pa je postala še prvi nemški angelček perila Victoria's Secret. Velja za drugo najbolje plačano supermanekenko na svetu, takoj za Brazilko Gisele Bündchen.