Jim Belushi in Jennifer Sloan leta 2017. Foto: AP
Jim Belushi in Jennifer Sloan leta 2017. Foto: AP

67-letni komik je vlogo za razvezo zakona vložil v petek, poročajo ameriški mediji. Gre že za drugo tovrstno vlogo v treh letih – leta 2018 je namreč ločitev zahtevala Sloan, a sta zakonca po približno enem letu sodišču sporočila, da sta si premislila.

A očitno ne za dolgo. Da zakonske težave niso minile, je Belushi sam priznal lani, ko je v pogovoru za Hollywood Reporter razkril, da se z ženo bolj malo vidita, saj ona živi v Los Angelesu, kjer vodi butik z otroško opremo in oblačili, on pa večino časa preživi v Oregonu, kjer ima plantažo marihuane. Na vprašanje, ali je njun zakon preživel najhujše, je zgolj skopo odgovoril: "O tem raje ne bi. Za zdaj sva še skupaj."

Igralec in Sloan, ki je delala v zakulisju filmske industrije kot asistentka za kasting in asistentka režije, sta se poročila maja 1998, v zakonu pa sta se jima rodila dva zdaj že odrasla otroka, hči Jamison Bess (22) in sin Jared James (19).

To bo za igralca sicer že tretji propadli zakon, saj je bil pred Sloan poročen s Sandy Davenport (od leta 1980 do 1988) in z Marjorie Bransfield med letoma 1990 in 1992.