Isoardijeva je voditeljica jutranje oddaje Unomattina na televizijskem programu Rai Uno. Foto: AP
Isoardijeva je voditeljica jutranje oddaje Unomattina na televizijskem programu Rai Uno. Foto: AP

35-letna televizijska voditeljica, ki ima svojo pogovorno oddajo, je v ponedeljek na svojem profilu na Instagramu objavila selfi, na katerem je oblečena v kopalni plašč in sama gleda v kamero, Salvini pa z razgaljenimi rameni in nasmeškom leži na njej v postelji.

Isoardijeva je ob fotografiji zapisala: "Ne gre za to, kaj sva dala drug drugemu in kar bom pogrešala, ampak kar bi si še lahko dala. Z velikanskim spoštovanjem resnične ljubezni, ki je bila, hvala Matteo."

Konec ljubezenske zveze med 45-letnim Salvinijem in 35-letno Isoardijevo se je takoj znašel med glavnimi novicami dneva v Italiji. Tudi sicer je bil par priljubljena tarča paparacev, še posebej v zadnjem času, ko je Salvini postal italijanski notranji minister in podpredsednik vlade ter z zaostrovanjem politike do prebežnikov, Evropske unije, evropskih fiskalnih pravil in še česa postal tudi svetovno prepoznaven. Par sta bila tri leta.

Salvini kritiziral (nekdanje) dekle
Kaj je vzrok za razhod Salvinija in Isoardijeve, še ni znano. Dejanje Isoardijeve je še toliko bolj "bolelo, ker je fotografijo objavila, ko je bil Salvini na letalu proti Gani. A ni trajalo dolgo, da se je odzval tudi politik. Na svojem Instagramu je objavil fotografijo, na kateri se v naravi smeji z razširjenimi rokami, in zapisal: "Svojega zasebnega življenja nikoli nisem javno komentiral in pri tem bom ostal. Ljubil sem, oproščal, zagotovo sem naredil tudi veliko napak, a zato, ker sem mislil, da delam prav. Škoda, da ima nekdo drug drugačne prioritete."

Salvini, sicer konservativec in zagovornik tradicionalne družine in družinskih vrednot, je bil od leta 2001 do 2010 poročen z novinarko Fabrizio Ieluzzi, s katero ima 15-letnega sina Federica. Po ločitvi je bil v zvezi z Giulio Martineli, s katero je dobil še hčerko Mirto. Nato pa je pred tremi leti začel hoditi z Isoardijevo.