Caroline je po incidentu izgubila službo voditeljice priljubljenega resničnostnega šova. Foto: Reuters
Caroline je po incidentu izgubila službo voditeljice priljubljenega resničnostnega šova. Foto: Reuters

Decembra lani je v javnost prišla novica o incidentu med televizijsko voditeljico Carolino Flack in njenim partnerjem Lewisom Burtonom, fotomodelom in nekdaj profesionalnim igralcem tenisa. 40-letnica naj bi svojega partnerja, medtem ko je spal, do krvi pretepla s svetilko, saj je menila, da jo vara. Čeprav sta se pogovorila in je on ni želel tožiti, je tožilec vseeno odločil, da se bo zadeva nadaljevala na sodišču. Caroline je izgubila službo voditeljice oddaje, prepovedali pa so ji tudi kakršen koli stik z Burtonom.

Sojenje za obtožbo bi se moralo nadaljevati 4. marca, a si je zvezdnica prej vzela življenje, piše The Guardian.

Na družbenih omrežjih so se oglasili Carolinini sodelavci in prijatelji. "Strašne novice o Carolini Flack. Resnično moramo bolj skrbeti drug za drugega," je tvitnil voditelj BBC-jevega zajtrka Dan Walker. "V svetu, kjer smo lahko kar koli, bodimo prijazni," je dodal Phillip Schofield.

Tuji mediji so hitro po pretresljivi novici izbrisali vse pretekle negativne objave v povezavi z zvezdnico, oglasil pa se je tudi njen partner. “Moje srce je zlomljeno. Imela sva nekaj posebnega,” je zapisal v objavi na Instagramu. “Vem, da te nič ne bo vrnilo, a poskusil te bom narediti ponosno,” je še dodal.

40-letnica naj bi imela za seboj kar nekaj odmevnih razmerij. Med njenimi izbranci so bili Olly Murs, Harry Styles in leta 2009 za kratek čas tudi princ Harry.

SOS

Če čutite hudo duševno stisko ali imate samomorilne misli, poiščite strokovno pomoč v organizacijah, ki nudijo neposredno pomoč. Lahko se obrnete na svojega osebnega zdravnika ali na:
112 – Center za obveščanje (za takojšnjo nujno pomoč)
116 123 – Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik (24h/dan)
116 111 – TOM – telefon za otroke in mladostnike (vsak dan med 12. in 20. uro)
01 520 99 00 – Klic v duševni stiski (vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj)
031 233 211 – Ženska svetovalnica – krizni center (24h/dan)