Novico o rojstvu je na Twitterju danes razkril kar jamajški premier Andrew Holness. "Čestitke našemu legendarnemu šprinterju Usainu Boltu in Kasi Bennett ob rojstvu male deklice," je zapisal jamajški predsednik vlade.

Jamajški mediji poročajo, da je Kasi Bennett otroka rodila v nedeljo, drugih podrobnosti pa niso objavili.

Legendarni 33-letni Bolt je že marca razkril, da bo postal očka, ob tem je povedal, da upa, da se mu bo rodila hčerka, povedal pa je še, da si želi treh otrok. "Vsi moški. Vsi fantje. Ne igrajte se z mano," je tedaj na družabnem omrežju zapisal nosilec osmih zlatih kolajn s poletnih olimpijskih iger, ki jih je serijsko osvojil v Pekingu 2008, Londonu 2012 in Rio de Janeiru 2016.

Na teh olimpijskih igrah je bil nepremagljiv v tekih na 100 in 200 metrov, v Londonu in Rio de Janeiru pa je bil zlat tudi v štafetnem teku na 4 x 100 metrov.

V svoji dolgoletni in silno uspešni karieri je osvojil tudi enajst zlatih odličij na svetovnih prvenstvih, še vedno pa je lastnik rekordnih dosežkov na svetu v obeh sprinterskih atletskih disciplinah. V teku na 100 metrov znaša 9,58, v teku na 200 metrov pa 19,19.