Tori Spelling, ki je zaslovela v vlogi krepostne Donne Martin, naj bi se vendarle vdala in začela razmišljati o gostovanju v novi različici 90210. Foto: EPA
Tori Spelling, ki je zaslovela v vlogi krepostne Donne Martin, naj bi se vendarle vdala in začela razmišljati o gostovanju v novi različici 90210. Foto: EPA

Dobro obveščeni pravijo, da se producenti nadaljevanke spet trudijo Tori Spelling prepričati, naj pred koncem sezone v zgodbi, ki se razteza čez več epizod, še enkrat obuje Donnine čevlje. Jim bo uspelo?

Tori pred, Jason za kamero?
Predstavniki Tori in tv-mreže CW, ki snema novo različico priljubljene serije o bogatih in razvajenih najstnikih z Beverly Hillsa, pravijo, da ne morejo še ničesar potrditi, menda pa naj bi se Donna pojavila v nekaj epizodah, ki bodo na sporedu spomladi, med njimi tudi v tisti, ki jo bo režiral Priestley, nekoč osvajalec dekliških src v podobi Brandona Walsha.

Že na začetku sezone novega 90210 so se pojavile govorice, da bo v seriji gostovala tudi Tori, a zaradi nedavnega rojstva hčerke se je vse skupaj zapletlo, nato pa padlo v vodo, ko ji pri CW-ju niso ponudili enakega plačila kot Shannen Doherty za vlogo Brende in Jennie Garth za vlogo Kelly - menda naj bi Spellingova, sicer hči pokojnega tv-mogotca, pod okriljem katerega je nastala tudi izvirna nadaljevanka Beverly Hills 90210, zahtevala okrog 40.000 dolarjev na epizodo.

Producenti oddaje naj bi mrzlično iskali tudi igralca v slogu "porednega" Dylana McKaya - igral ga je Luke Perry - v katerega naj bi se zagledala osrednja lepotička novega 90210, Naomi (igra jo AnnaLynne McCord).

A. K.