Leta 2021 sta debitirala na rdeči preprogi. Foto: AP
Leta 2021 sta debitirala na rdeči preprogi. Foto: AP

Po svetu je odjeknila novica, da je 26-letni Cole Tucker, ki igra za bejzbolsko ekipo Reno Aces, na koncu leta 2022 pokleknil pred svojim dekletom Vanesso Hudgens. Igralka, med drugim znana po svoji vlogi Gabrielle Montez v filmski franšizi Gimnazijski muzical (High School Musical), naj bi na njegovo vprašanje odgovorila pritrdilno – golobčka naj bi bila tako uradno zaročena, poroča Billboard.

Par, ki že živi skupaj, je sicer v zvezi od konca leta 2020, spoznala pa sta se na tečaju meditacije, ki je potekal na platformi Zoom. "Če si nekaj ali nekoga želim, k temu težim," je maja 2021 zvezdnica povedala v epizodi oddaje The Drew Barrymore Show, potem ko je potrdila novo ljubezensko poglavje. "Na zaseben klepet sem mu napisala, da ga je bilo lepo spoznati. Mislim, da ni sramotno narediti prvega koraka."

Šest mesecev pozneje sta zaljubljenca v okviru filma tick, tick... BOOM!, v katerem igra tudi bodoča nevesta, "uradno debitirala" na rdeči preprogi.

34-letnica je bila sicer med letoma 2011 in 2020 v zvezi z Austinom Butlerjem, pred tem pa pet let tudi z Zacom Efronom.