Foto: Reuters
Foto: Reuters

Lasvegaška policija je že potrdila, da so se odzvali na klic iz hotela Aria zaradi domnevnega napada, a aretacij za zdaj ni bilo. Britney Spears je na družabnih omrežjih povedala, da je bila popolnoma nepripravljena na tako travmatično izkušnjo.

Odzval se je tudi 1. izbor letošnjega nabora košarkarske lige NBA, Francoz Victor Wembanyama, in povedal, da ni videl, kaj se je za njim dogajalo razen tega, da naj bi nekoga odrinili stran od njega. 19-letnik se v Las Vegasu mudi zaradi prvega nastopa v poletni ligi, nekakšnega pripravljalnega turnirja lige NBA.

"Hotela sem pristopiti do njega in mu čestitati za uspeh. Ker je bilo zelo glasno, sem ga potapkala po rami, da bi tako pridobila njegovo pozornost," je povedala 41-letna pevka. Varnostnik, ki je bil odgovoren za zaščito enega največjih košarkarskih upov, naj bi zvezdnico zaradi tega udaril in ji z obraza zbil očala.

Košarkar je podal nekoliko drugačno zaporedje dogodkov od pevke, povedal je, da ga je neka oseba prijela "od zadaj", vendar se ni ustavil. "Vem samo, da so varnostniki osebo odrinili, ne da bi se obrnil, sem hodil naprej, saj sem želel uživati v večerji," je povedal Wembanyama.