Kate Moss, ki je zdaj na pragu štiridesetih, je poleg svoje brezčasne lepote znana tudi po divjem 'žurerskem' slogu življenja. Foto: EPA
Kate Moss, ki je zdaj na pragu štiridesetih, je poleg svoje brezčasne lepote znana tudi po divjem 'žurerskem' slogu življenja. Foto: EPA

Nekdanja varuška Kate Moss naj bi v dokumentarcu za britanski kanal Channel 4 razkrila zasebno življenje skupnosti slavnih, bogatih in lepih. Mary Davidson, mati igralke Sadie Frost, s katero ima Jude Law tri otroke, Kate namreč že pet let pomaga skrbeti za zdaj 11-letno hčer Lilo Grace, zato je bila navzoča pri mnogih zanimivih trenutkih v življenju supermanekenke in njene družbe.

Izčrpen seznam slavnih prebivalcev soseske Primrose Hill ponuja Wikipedia.

K sodelovanju v omenjeni oddaji, o kateri pišejo na spletni strani britanske Vogue, a je za zdaj ni nihče uradno potrdil, naj bi povabili tudi Frostovo, pa umetnico Pearl Lowe - mamo modela Daisy Lowe, ki se ji je rodila v razmerju z glasbenikom Gavinom Rossdalom, zdaj možem Gwen Stefani - in fotografinjo Debbi Clark.

Ona je za tabloid The Mail on Sunday povedala: "Ne vemo, ali naj bomo počaščeni ali prestrašeni. Zanimivo in morda celo pohujšljivo bo to gledati. A zdaj ko smo starejše in smo matere, smo postale dolgočasne in razsodne."

Prilagamo še enega redkih posnetkov, na katerem lahko slišite glas enega najslavnejših manekenk vseh časov. Kate je pred meseci za dober namen prebrala odlomek iz erotičnega romana 50 odtenkov sive.