Patrick in Lisa sta imela enega najsrečnejših zakonov v Hollywoodu. Foto: Reuters
Patrick in Lisa sta imela enega najsrečnejših zakonov v Hollywoodu. Foto: Reuters

Par se je poročil v zasebni slovesnosti v The Mar-a-Lago Clubu v Palm Beachu pred 50 svati. Niemijeva je nosila poročno obleko Oscarja de la Rente, DePrisco pa obleko Ermenegilda Zegne. Dvorana je bila polna belih vrtnic in zelenih ter belih hortenzij, mladoporočencema pa je godalni kvartet, ki sta ga sestavljala Lisin nečak in njegova žena, zaigral Haydnove in Mozartove klasike.
Niemijeva in leto dni starejši DePrisco sta se spoznala prek skupnih prijateljev, po letu dni zveze pa sta se decembra lani, na božični večer, zaročila.

Niemijeva je bila z zvezdnikom Umazanega plesa in "ljubeznijo svojega življenja" poročena kar 34 let, preden je septembra 2009 umrl zaradi raka na slinavki. "Pravijo, da je zaljubljanje čudovita stvar. Tisti občutek slabosti. Metuljčki v trebuhu, gumijaste noge, zmanjšana prisebnost," je aprila v svojem blogu opisala svoja čustva do DePrisca. "Občutek paraliziranosti, kot kakšna nabodena riba, ki nemočno lebdi po močnem pomirjevalu."

V istem zapisu je Niemijeva tudi opisala, kako se je počutila, ko sta se z DePriscom zaradi zveze na daljavo lani začasno razšla: "Naslednji dve jutri sem neutolažljivo ure in ure jokala. Moje vedenje je bilo noro. A minilo je komaj nekaj let od moževe smrti in šele pozneje sem se zavedela, da je ločitev sprožila vse moje strahove, moja čustva in bolečino, ko mi znova nekoga vzamejo. A moram reči, da naj je bila izguba mojega moža še tako grozna, bi vse skupaj ponovila še enkrat, tudi če bi vedela, kakšna tragedija me čaka. Bi. Tisočkrat."