"Po treh baftah in enem emmyju sva končno osvojila še oskarja," je Ramsay zapisal ob fotografijah. "Prosim, pozdravite Oscarja Jamesa Ramsayja, ki je danes ob 12.58 prišel ravno pravi čas za kosilo." Ob zapisu je 52-letni zvezdnik delil še nekaj fotografij, na katerih sta z ženo in najnovejšim članom družine.

Da se bo družina znova povečala, je slavni kuhar sporočil na začetku letošnjega leta. "Razburljive novice," je zapisal, sicer pa sta podrobnosti o sami nosečnosti od oči javnosti skrivala. Edine fotografije, ki so se pojavile v tem času, je objavila njegova hčerka Megan, in sicer z zasebne zabave, ki so jo priredili pred rojstvom otroka.

Veselo novico o nosečnosti je par delil nekaj manj kot dve leti po tem, ko sta zaradi splava enega otroka izgubila. "Rane celimo kot družina, a vseeno bi se vsem skupaj še enkrat radi zahvalili za vso podporo in spodbudne besede," je takrat zapisal zvezdnik.

Kuharski "kralj žaljivk" ima sicer že tri hčerke – Megan Jane, Matildo, Holly Anno in sina Jacka Scotta, še poroča Entertainment Online.