Victoria in David čakata četrtega otroka. Foto: EPA
Victoria in David čakata četrtega otroka. Foto: EPA

35-letni zvezdnici so zdravniki takrat svetovali, da mora kot pripravo za četrti naraščaj in povečanje možnosti za zanositev pridobiti nekaj kilogramov, saj je bila preveč koščena. Zvezdnica je morala zato na posebno dieto z ogljikovimi hidrati, kar je pomenilo, da si je morala po novem privoščiti polno skledo riža ali krompirja.

Victoria je bila trdno odločena, da bo povečala družino, ni pa skrivala, da si po treh sinovih goreče želi deklico. Med prizadevanji, da bi spet zanosila, je zase in za moža sestavila urnik "spolne vzgoje", na katerem je bil seks "na sporedu" kar petkrat na dan. Tako je bilo tudi med lanskoletnimi velikonočnimi prazniki, ki sta jih z Davidom preživela na Karibih, on pa je takrat okreval po poškodbi ahilove tetive. A to Victorie ni niti najmanj zanimalo in možu ni privoščila niti malo oddiha, saj njuno bivanje ni bilo le sproščen dopust, ampak skrbno načrtovano druženje, usmerjeno v le en cilj - zanositev.

Trije sinovi slavnega para
Cilj je zdaj le dosegla, kar je potrdila tudi njena tiskovna predstavnica, ki pa ni želela razkriti, katerega spola bo četrti otrok v družini Beckham. Slavni par, ki se je poročil leta 1999, ima tri sinove: 11-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in petletnega Cruza, govorice o razpadanju zakona Victorie in Davida Beckhama pa so prišle na prve strani vseh britanskih tabloidnih časopisov leta 2004, ko je Davidova nekdanja osebna pomočnica Rebecca Loos izjavila, da je imela spolno razmerje s slavnim nogometašem.