Victoria ne želi postati stalna sodnica v Ameriškem idolu, saj se želi dokončno uveljaviti kot modna oblikovalka. Foto: EPA
Victoria ne želi postati stalna sodnica v Ameriškem idolu, saj se želi dokončno uveljaviti kot modna oblikovalka. Foto: EPA

Žena nogometaša Davida Beckhama bo v šovu začasno zamenjala Paulo Abdul, ki se je odpovedala svojemu stolčku. Tiskovni predstavnik Victorie je novico že potrdil, nekdanja članica zasedbe Spice Girls pa bo kot posebna gostja prejela 155.000 britanskih funtov honorarja.

Vse od odhoda Abdulove - ta je novico sporočila kar prek Twitterja - se je izvršni producent Ameriškega idola Simon Fuller dogovarjal z Victorio. Neki neimenovani vir je za britanski The Sun povedal, da je odhod Paule velika izguba za žirijo, a Fuller je z izborom nove sodnice stvari vsekakor spet postavil na pravo mesto: "Potrebovali so veliko zvezdo, Simon Cowell in Victoria pa sta se vedno dobro razumela. Bila je v eni največjih ženskih zasedb vseh časov, zato ve, kaj govori." Beckhamova, ki ji bosta poleg Cowella družbo delala še Randy Jackson in Kara DioGuardi, naj bi bila v sodniški vlogi le začasno.

Brez medijev ne more
Victoria se zaveda, da bo z nastopom v enem največjih resničnostnih šovov v ZDA medijsko še bolj izpostavljena. Vse od selitve čez lužo pred dvema letom, ko je njen David začel brcati za nogometni klub Galaxy iz Los Angelesa, se je "Posh Spice" trudila, da bi pritegnila pozornost medijev, tudi z rednimi obiski na rdečih preprogah in poskusi v modni industriji.