Victoria je bila tudi tokrat urejena od glave do pet. Foto:
Victoria je bila tudi tokrat urejena od glave do pet. Foto:
Victoria in David Beckham
David je po njenih besedah njena sorodna duša. Foto: EPA

Beckhamova se je o svojem družinskem življenju razgovorila v oddaji The View. "Tako srečna sva, da imava drug drugega. V Davidu sem našla svojo sorodno dušo. Je odličen očka in krasen mož, s katerim greva, če je le mogoče, vsak večer skupaj v posteljo," je veselo razlagala 35-letna Victoria in dodala, da se tudi po desetih letih zakona počuti seksi.

Dovolj ima oznak, da je "tista, ta duhovita"
Victoria, ki je zaslovela s skupino Spice girls, pa je še pojasnila, da jo moti, ker jo ljudje označujejo kot "tisto duhovito". "Za Davida vsi pravijo, da je privlačen, jaz pa veljam za duhovito in tega imam počasi dovolj," je potarnala Victoria, ki je iz glasbenih vod zašla v modne.

"Na koncu dneva delam pač tisto, kar delam. Veliko časa porabim tudi za otroke," je dejala mamica treh sinov, 10-letnega Brooklyna Josepha, 7-letnega Romea Jamesa in 4-letnega Cruza Davida. Victoria pa je gledalcem in gostom v studiu še zaupala, v čem je skrivnost, da je na fotografijah, ko jo ujamejo na letališčih, vedno videti kot iz škatlice.

"Tako sem bila že vzgojena, saj je pri nas vedno veljalo pravilo, da se za potovanja urediš. Seveda pa imam v svojih kovčkih vedno tudi udobnejše stvari, ki jih, takoj ko se nekje namestim, oblečem," je še povedala "multipraktična" Victoria, ki je na newyorškem tednu mode predstavila svojo tretjo kolekcijo, ki je znova prepričala medije in kritike.

Spodaj si lahko ogledate še izsek iz oddaje The View.