Pevec se bo oddolžil vsem, ki so ostali prikrajšani za njegov nastop. Foto: EPA
Pevec se bo oddolžil vsem, ki so ostali prikrajšani za njegov nastop. Foto: EPA

"Presrečen sem, ker sem tukaj. Počutim se odlično, čeprav sem še vedno nekoliko slaboten. Zelo sem srečen, da sem tu, to je bil najhujši mesec v mojemu življenju."

Več kot tri tedne so se zdravniki v splošni bolnišnici na Dunaju AHK borili za pevčevo življenje, za kar je George nadvse hvaležen: "To je najboljši prostor na svetu, kjer bi lahko bil. Tri tedne so se borili za moje življenje ... presrečen sem, da sem še tu. Nekdo tukaj še vedno misli, da moram še kaj narediti."

Zdravniški ekipi se namerava George, ko bo pri moči, oddolžiti s posebnim koncertom, prav tako pa se namerava s koncerti oddolžiti vsem svojim oboževalcem, ki so ostali prikrajšani za njegov nastop.

Pevec s pravim imenom Georgios Kyriacos Panayiotou se je opravičil tudi vsem oboževalcem, ker se jim ni mogel prej zahvaliti za izkazano podporo, a tega ni zmogel, kot pravi sam, saj je bil v zelo slabem zdravstvenem stanju.

48-letnik je bil hospitaliziran zaradi hude pljučnice med evropsko turnejo Symphonica, ki je do nadaljnjega odpovedana. Nekdanji član zasedbe Wham! je svojo turnejo začel avgusta v Pragi, nastopiti pa bi moral v 47 mestih po Evropi, vendar je zadnji del turneje, ki bi se morala končati 19. decembra, preprečilo njegovo slabo zdravje.

V zadnjem času ima glasbenik pogoste težave z zdravjem. Oktobra je moral zaradi virusne okužbe prestaviti nastop v dvorani Royal Albert Hall v Londonu.