Michelle Obama in James Corden, ko sta pela Signed, Sealed, Delivered Stevieja Wonderja. Foto: Youtube
Michelle Obama in James Corden, ko sta pela Signed, Sealed, Delivered Stevieja Wonderja. Foto: Youtube

Medtem ko je večina ameriške pozornosti uprte v predsedniško tekmo med Donaldom Trumpom in Hillary Clinton, se Michelle in Barack Obama počasi poslavljata od položaja, kar pomeni, da ju je občasno lahko videti v položajih, kjer ju do zdaj nismo bili vajeni. Michelle Obama je tako v sredo gostovala v pogovorni oddaji Jamesa Cordna Late, Late Show oz. v njegovi zdaj že kar sloviti rubriki Carpool Karaoke.

Gre za nekakšne glasbene skeče, v katerih Corden igra vlogo taksista, na sopotnikovih sedežih se mu pridružijo zvezdniki, nato pa skupaj pokažejo, koliko posluha imajo, in zapojejo karaoke različice znanih (pop)pesmi.

V sredo se je Corden pripeljal kar do Bele hiše, kjer je v avtomobil prisedla kar ameriška prva dama in pokazala svojo sproščeno plat, ko je migala in oponašala Beyonce ter pela pesmi Stevieja Wonderja. Med drugim je Cordnu pojasnila, da ni na sprednjem sedežu avtomobila sedela že vse od moževe (prve) izvolitve za predsednika - izjema je bila samo, ko je ena od hčerk delala vozniški izpit in jo je učila voziti.