Roger Federer, Tommy Haas in Grigor Dimitrov, nato pa se jim v videu pridruži še Novak Đoković. Foto: Facebook/Roger Federer
Roger Federer, Tommy Haas in Grigor Dimitrov, nato pa se jim v videu pridruži še Novak Đoković. Foto: Facebook/Roger Federer

Švicar Federer, zmagovalec 18 turnirjev za grand slam, nemški veteran Tommy Haas in bolgarska vzhajajoča zvezda Grigor Dimitrov so že januarja med Odprtim prvenstvom Avstralije dodobra nasmejali javnost, ko so na družbenih omrežjih objavili videoposnetek svojega prepevanja.

Na klavirju jih je spremljal glasbenik David Foster, trio pa je zapel uspešnico iz filma Chicago Hard to Say I'm Sorry. V odzivih so jim oboževalci prijazno svetovali, naj se držijo tenisa, a fantje se niso vdali.

Za bonus še "Đoko"
Posneli so novo različico in bili tokrat do ušes poslušalcev prijaznejši, saj so svoje glasove računalniško izboljšali in uglasili, poskrbeli pa so tudi za presenečenje. Na sredini posnetka se namreč prikaže Novak Đoković, ki sedi v pisarni z nogami na mizi in tudi sam zapoje del pesmi, medtem ko zanosno vstane z zaprtimi očmi in razširjenimi rokami.

Tudi ta posnetek so objavili na družabnih omrežjih in pod ključnikom #BackhandBoys pripisali, da res ustanavljajo fantovsko skupino in da iščejo nove člane.


Oba omenjena videoposnetka si lahko ogledate tudi spodaj in sami precenite, ali naj se fantje raje še naprej držijo tenisa ali pa lahko morda nekoč res upajo tudi na uspeh v glasbenem svetu!