Foto: EPA
Foto: EPA

34-letna LiLo bo igrala razvajeno hotelsko dedinjo, ki po nesreči na smučišču trpi za izgubo spomina, zanjo pa nekaj dni pred božičem nato poskrbita čedni lastnik penziona in njegova hčerka.

Kdo bo nastopil v drugih vlogah, še ni znano, prav tako ne datum premiere. Ker pa se produkcija ne bo začela pred novembrom, bo film za gledalce pripravljen najprej konec prihodnjega leta, poroča Fox News.

Režirala ga bo Janeen Damian, ki je skupaj z možem Michaelom ter Jeffom Bonnettom in Ronom Oliverjem poskrbela tudi za scenarij.

Igralka, pevka, podjetnica, zapravljivka

Lohanova, ki se je v zadnjem desetletju srečala s številnimi vzponi in padci na področju kariere in osebnega življenja, je sicer napovedala, da se z novim singlom vrača tudi na glasbeno sceno.

Pisana zbirka fotografij ob različnih aretacijah. Foto: Reuters
Pisana zbirka fotografij ob različnih aretacijah. Foto: Reuters

Že leta 2008 je izdala skladbo z naslovom Bossy, pred časom ena najbolj iskanih igralk, a je imela tudi kar nekaj težav – med drugim je bila med letoma 2007 in 2013 šestkrat na zdravljenju odvisnosti, večkrat je bila tudi aretirana za različne prekrške – od tatvine do vožnje pod vplivom alkohola.

V zadnjih letih se je precej neuspešno preizkusila kot voditeljica resničnostnih šovov, v lasti pa ima tudi več klubov in restavracij.

Svojo igralsko kariero je začela, ko je bila stara 11 let. Za svoje tri najuspešnejše filme, med katerimi so Past za starše, Zlobna dekleta in Odštekani petek, je v karieri prejela skoraj pol milijarde evrov, toda nepremišljen način življenja je terjal svoj davek. Po nekaterih podatkih je v mlajših letih pustila več kot 300 tisočakov na teden samo v losangeleškem hotelu Chateau Mermont.