Bo vrnitev serije Polna hiša potekala brez sester Olsen? Foto: EPA
Bo vrnitev serije Polna hiša potekala brez sester Olsen? Foto: EPA
John Stamos
Glavne niti pri obuditvi serije bo imel v rokah John Stamos. Foto: EPA

Ponudnik videovsebin na spletu Netflix je pred dnevi potrdil, da prihaja 13 popolnoma novih epizod klasične humoristične nanizanke, ki jo je TV-mreža ABC predvajala osem sezon med letoma 1987 in 1995. "Spinoff" pa se bo vrtel okoli življenja D.J. Tanner (ki jo je igrala Candance Cameron Bure) in njene prijateljice Kimmy Gibbler (upodobila jo je Andrea Barber).

Obuditev projekta je naznanil prav Stamos. Sestri Olsen, ki sta se v mladih letih izmenjevali v vlogi male Michelle Tanner, pa sta si želeli oprati ime, češ da nič ne vesta o ponovni obuditvi projekta. Mary-Kate je za revijo Women's Wear Daily izjavila, da je šele pred kratkim izvedela za projekt. "Šokirana sem, da mi tega ni povedal John," je dejala. "Poklicala bom Boba Sageta, da izvem njegovo stran," je dodala njena sestra Ashley.

Stamos se je na Twitterju odzval z besedami: "To je s****." Vir je za E! News dejal, da sta sestri vedeli za serijo in ni bila vrnitev zanju nobeno presenečenje.

Pod serijo, ki se bo imenovala Še polnejša hiša, se bo Stamos podpisal kot izvršni producent. V nadaljevanju serije se bodo poleg omenjenih igralcev zagotovo vrnila še "srednja sestra" Tanner Jodie Sweetin. Netflix pa je sporočil, da so v resnih pogovorih z veterani serije, s Sagetom, Lori Laughlin, Davom Coulierjem in sestrama Olsen.

"Lepo bi bilo, če bi začeli serijo z enourno združitvijo vseh članov igralske zasedbe," je Loughlinova, ki je v seriji upodabljala Jessejevo ženo Becky, predlagala za prvo epizodo nove serije. "Težava je le, da so se dogovorili le s polovico igralske zasedbe in ne z vsemi. Mislim, da bi se vsi radi vrnili, če bi bile razmere poštene do vseh ... Radi bi bili tam, radi bi se vrnili, odločitev je njihova," je še dodala Loughlinova.