Ker je bil pri 25 že precej plešast, se je Wayne Rooney odločil za presaditev las. Foto: EPA
Ker je bil pri 25 že precej plešast, se je Wayne Rooney odločil za presaditev las. Foto: EPA

Na Twitterju je Rooney zapisal, da želi samo potrditi, da si je dal presaditi lase, saj je bil pri 25-ih že plešast, zato si je rekel "zakaj pa ne". Kot pravi, je nad učinki navdušen.

Tiste, ki nogometašu sledijo na omenjenem družabnem omrežju, je prosil tudi za priporočilo za kak dober lasni gel, saj naj bi bila njegova glava "še vedno malo ranjena in zatečena". Napadalcu kluba Manchester United so poseg opravili na lasni kliniki na londonski Harley Street.

Tudi nogometaševa žena Coleen Rooney je na Twitterju potrdila novico in poudarila, da je bila odločitev Waynova, ne njena. Je pa vesela zanj in je prepričana, da bo videti krasno.

Lasje nič več "občutljiva tema"?
Rooneyjev kolega z nogometnih zelenic Rio Ferdinand se je na Twitterju pošalil, da bo Wayne že kmalu nastopal v oglasih za šampon.

To ni prvič, da se je kdo od Ronneyjevih soigralcev na Twitterju zabaval na račun Rooneyjevih las. Kot poroča BBC, je Michael Owen 7. maja tvital: "Koliko si star na tisti sliki? Tvoj obraz je videti, kot da si star 12 let, lasje pa, kot da jih imaš 60." Rooney je takrat odgovoril: "Le pazi, saj veš, da je to občutljiva tema."