Si morda želite Versacejeve večerne obleke iz šifona ali morda kakšno glasbeno nagrado? Whitney ima razprodajo! Foto: EPA
Si morda želite Versacejeve večerne obleke iz šifona ali morda kakšno glasbeno nagrado? Whitney ima razprodajo! Foto: EPA
Whitney Houston, Bobby Brown
Mnogi krivijo Bobbyja za Whitneyjine težave, saj je neukročeni pevec velikokrat prišel navzkriž z zakonom.

Pevka in igralka bo na dražbi ponudila obleke Armanija, Versaceja, Jeana Paula Gaultierja, Pamele Dennis in modnega dvojca Dolce & Gabbana, staro glasbeno opremo, ki jo je uporabljala na turnejah, in zbirko glasbenih nagrad svojega kmalu nekdanjega moža Bobbyja Browna.

Med več kot 400 predmeti na dražbi so se znašla tudi glasbila, pohištvo znanih oblikovalcev in cerkvena klop.

Divji zakon pevke
Po velikem uspehu albuma My Love is Your Love leta 1999 se je Whitney umaknila z odrov, s svojim vihranim zakonom z divjim Bobbyjem pa je še naprej polnila naslovnice. Septembra je zvezdnica, ki je v Telesnem stražarju zaigrala s Kevinom Costnerjem, po 14 letih zakona vložila zahtevo za ločitev.

Leta 2000 so težavna zakonca na Havajih zalotili z marihuano med prtljago, Whitney pa je potem kmalu javno priznala odvisnost od mamil in se vključila v rehabilitacijske programe.

Zvezdništvo že v genih
Houstonova je hči Cissy Houston in sestrična popzvezde Dionne Warwick. Eno najbolj priljubljenih izvajalk osemdesetih in devetdesetih let prejšnjega stoletja je med zvezde izstrelil njen prvi album leta 1983, nagrajena pa je bila tudi z več grammyji.