Miley Cyrus bo nastopila v seriji Woodyja Allena. Foto: Reuters
Miley Cyrus bo nastopila v seriji Woodyja Allena. Foto: Reuters
Na Instagramu je 23-letna zvezdnica objavila Allenov portret in zapisala, da ga ima že več let ob svoji postelji. "Gledala sem v njegove oči, ko sem dobila klic, da bom del zasedbe. Foto: Instagram Miley Cyrus

Zvezdnica je novico razkrila na Instagramu, ko je objavila Allenov portret in zapisala, da ga ima že več let ob svoji postelji: "Gledala sem v njegove oči, ko sem dobila klic, da bom del zasedbe." Da bo nastopila v Woodyjevi seriji, je potrdil tudi njen zastopnik.

Miley bo zaigrala skupaj s 83-letno Elaine May, ki je leta 2000 nastopila v Allenovi kriminalni komediji Majhni lopovi.

Serija na Amazonu
Gre za prvo televizijsko serijo Woodyja Allena, naslov serije, dogajanje katere bo postavljeno v 60. leta. pa še ni znan. Spletni velikan Amazon jo namerava prikazati še letos.

Spletni velikan bo skušal z novo serijo dohiteti podjetje Netflix, ki si je s serijami, kot sta Hiša iz kart in Oranžna je nova črna, pridobilo zveste gledalce. Doslej je sicer že osvojil nekaj nagrad s serijama Transparent in Mozart v džungli.

Allen, znan po svoji ostri duhovitosti in očaranostjo nad tabutemami v spolnosti, je v svoji karieri tesno sodeloval z več igralkami, med drugim z Diane Keaton, Mio Farrow, Scarlett Johansson ...