Foto:
Foto:
Sean Penn in Robin Wright Penn
Sean Penn in Robin Wright Penn sta se spoznala leta 1989, poročila pa sta se leta 1996, pet let po rojstvu njunega prvega otroka. Foto: EPA

Glavni razlog za to, da je Seanovi ženi Robin Wright Penn prekipelo, naj bi bili dve mladi Rusinji, s katerima se je (sočasno, seveda) zabaval od alkohola omamljeni igralec. Robin je menda v zadnjem obupanem poskusu, da bi rešila zakon, za konec tedna rezervirala apartma v nekem romantičnem kalifornijskem hotelu.

In kako se je na to odzval Penn? Zraven apartmaja, ki ga je najela žena, je najel še enega, v katerem je nato tudi preživel večino časa, ko sta bila z ženo "na romantičnem oddihu".

Robin je bilo, vsaj tako trdi neki njun skupni prijatelj, dovolj osamljenega posedanja v hotelski sobi, zato se je odpravila v sosednji apartma in našla moža v objemu dveh mladih Rusinj, kar je sodu izbilo dno.

Koga briga, kje je žena?
Potem ko je Robin besno odvihrala, se je Penn še naprej zabaval v družbi lepih deklet in alkohola, njegovi znanci pa so se začudeno spraševali, kam je izginila njegova žena. Na koncu se je eden izmed njih le opogumil, na vprašanje pa je Penn jezno odvrnil: "Koga briga?!"

Par se je sicer poročil leta 1996, v razmerju pa sta se jima rodila dva otroka, 14-letni Hopper Jack in 16-letna Dylan Frances. Za Penna bo to že druga ločitev - predtem je bil štiri leta poročen s popikono Madonno, zakon pa se je končal leta 1989, malo preden se je v javnosti začel kazati z Wrightovo.