Muellerjeva je Sheenova tretja žena. Poročila sta se maja 2008, v zakonu pa sta se jima rodila zdaj leto in pol stara dvojčka. Oba zakonca se potegujeta za skrbništvo. Foto: EPA
Muellerjeva je Sheenova tretja žena. Poročila sta se maja 2008, v zakonu pa sta se jima rodila zdaj leto in pol stara dvojčka. Oba zakonca se potegujeta za skrbništvo. Foto: EPA

45-letni Sheen zahteva fizično in zakonito skrbništvo nad njunima leto in pol starima dvojčkoma, Bobom in Maxom, Muellerjeva pa želi fizično skrbništvo s pravico do obiskovanja za Sheena, je razvidno iz sodnih papirjev, vloženih na losangeleško vrhovno sodišče.

Vsak od zakoncev kot razlog za razhod navaja nepremostjive razlike, po pripovedovanju obeh sta se razšla že lani na božični dan, ko sta se v Aspnu grdo sprla in je Sheen zaradi družinskega nasilja pristal v zaporu. Znano je, da sta se tako Sheen kot Muellerjeva nato zdravila zaradi odvisnosti, sicer vsak posebej, Sheen pa je bil na pogojni kazni in je moral obiskovati svetovalnico o družinskem nasilju.

45-letni Sheen je prepričan, da ves denar, ki ga je zaslužil po lanskem božičnem prepiru, pripada le njemu, zato naj zanj ne bi veljali zakoni o delitvi premoženja. Sem spada denar, prislužen s TV-nanizanko Dva moža in pol, hkrati pa Sheen trdi, da v delitev premoženja ne spada niti denar, ki ga je zaslužil, preden sta se z Muellerjevo poročila maja leta 2008.

Si je Sheen premislil?
Par se je že maja letos zunaj sodišča pogodil o denarnih zadevah in skrbništvu glede otrok, če bi se ločila. Po takratnem dogovoru naj bi Sheen Muellerjevi plačal 757.000 dolarjev in dodatnega 1,2 milijona za njuno hišo. Vsak mesec naj bi ji plačal tudi 55.000 dolarjev preživnine. Par naj bi imel skupno skrbništvo, otroka bi sicer živela z Muellerjevo, a bi jih Sheen pogosto obiskoval. Ni jasno, zakaj je Sheenova vloga za ločitev zdaj drugačna od dogovora.

Pred nekaj dnevi se je igralec spet znašel v težavah, potem ko so ga v hotelski sobi v New Yorku našli golega in zmedenega, menda pa je glasno razgrajal. Po poročanju policije je bil Sheen pijan, po besedah njegovih zastopnikov pa je bila za vedenje kriva alergična reakcija na zdravila. Tedaj je Muellerjeva stopila možu v bran in dejala, da so stvari v medijih pogosto prenapihnjene.