To domnevno ni bilo prvič, da sta razmišljala o razhodu. Foto: EPA
To domnevno ni bilo prvič, da sta razmišljala o razhodu. Foto: EPA

Sacha Baron Cohen in Isla Fisher sta se spoznala leta 2001 v Avstraliji, še preden je njuno filmsko delo pritegnilo večjo pozornost. Tri leta pozneje sta se zaročila, poročila sta se šele marca 2010. Igralski par pa je na družbenih omrežjih naznanil, da je zakona lani bilo konec.

"Po dolgem teniškem dvoboju, ki je trajal več kot 20 let, končno odlagava svoja loparja," sta zakonca zapisala ob fotografiji, na katerih nosita teniško uniformo, in dodala, da sta leta 2023 skupaj vložila zahtevo za ločitev, poroča BBC.

"Vedno sva svoji zasebnosti dajala prednost, s to spremembo sva se tako tiho spopadala in jo predelovala," sta še pojasnila starša dvema hčerkama in sinu ter poudarila, da sta predana svojim otrokom, ki so stari med 17 in devet let, katerih imen sicer javnosti nikoli nista razkrila. Obenem sta prosila, da ljudje spoštujejo željo družine po zasebnosti.

Neimenovani vir je za People sicer povedal, da to ni bilo prvič, da sta razmišljala o razhodu, na ločitvene odvetnike naj bi se obrnila že pred leti.

Baron Cohen je bil nedavno spet središče medijske pozornosti – zapletel se je v spor z avstralsko igralko Rebel Wilson, ki je v svoji knjigi spominov zapisala, da so med snemanjem filma Grimsby iz leta 2016 od nje zahtevali, da naredi stvari, ki so bile ponižujoče. Igralca je primerjala z "nasilnežem iz četrtega razreda, ki draži debeluško na igrišču in ji poskuša zagreniti življenje". Zvezdnik je domnevne neprimernosti zanikal in zagrozil s pravnim postopkom.