Watsonova je poleti v Wimbledonu spremljala teniške dvoboje v družbi Johna Voslerja. Foto: Reuters
Watsonova je poleti v Wimbledonu spremljala teniške dvoboje v družbi Johna Voslerja. Foto: Reuters

Watsonovo, ki le redko govori o svojem osebnem življenju, so po domnevni zvezi z nekdanjim zvezdnikom serije Glee Chordom Overstreetom ujeli v objemu izvršnega direktorja tehnološkega podjetja. Po poročanju Daily Maila je Wallace ustanovitelj najbolj popularne storitve za izmenjavo vozil v Latinski Ameriki Cabify. Podobno kot Watsonova ima za sabo impresivno akademsko ozadje. Medtem ko je Watsonova obiskovala univerzo Brown, je Wallace Princeton in Stanford.

28-letni igralki je uspelo odrasti pred očmi javnosti, ne da bi si privoščila kakšen večji spodrsljaj. V enem izmed svojih zadnjih večjih intervjujev za Vanity Fair je Watsonova poudarila, da ne želi govoriti o svojem ljubezenskem življenju: "Opazila sem, da v Hollywoodu postane novica, s kom se sestajaš, del promocije za nov film, ki ga posnameš, in vse postane del nastopa in cirkusa," je dejala Watsonova.

"Ne želim, da bi se kdo, ki mi je blizu, počutil, kot da je del predstave ali igre," je poudarila. "Ne morem govoriti o svojem fantu v intervjuju in potem pričakovati, da me paparaci ne bodo fotografirali, ko hodim z njim po ulici. Ne morem imeti vsega."