Rosario Dawson je te dni v Cannesu. Foto: EPA
Rosario Dawson je te dni v Cannesu. Foto: EPA
Elizabeth in Ginnifer
Elizabeth se je uradno ločila od igralca Freda Armisena, Ginnifer pa ni več zaročena z igralcem Joeyjem Kernom. Foto: EPA

Pa začnimo na začetku. Zapeljiva Rosario Dawson, zvezdnica filma Sin City, je po treh letih in pol rekla zbogom francoskemu didžeju Mathieu Schreyerju. Zveza naj bi se končala na pobudo 32-letnice, razlog pa naj bi bil ta, da nekdanja zaljubljenca zaradi številnih obveznosti nista našla časa drug za drugega.

Ginnifer ne bo še dahnila da
Po nekaj krajši zvezi pa sta se razšla tudi igralca Ginnifer Goodwin in Joey Kern.

32-letna igralka in dve leti starejši Joey, ki sta se spoznala prek skupnih prijateljev, sta presenetila marsikoga, saj so pričakovali, da se bosta igralca poročila. Ginnifer in Joey sta se namreč decembra zaročila, čeprav sta pred nekaj tedni razdrla zaroko, a še naprej ostajata prijatelja.

Mossova uradno ločena od Armisena
Igralka Elizabeth Moss, znana po vlogi Peggy Olson v seriji Mad Men, je uradno postala ločenka. 28-letnica se je z igralcem Fredom Armisenom poročila oktobra leta 2009, že junija naslednje leto pa sta se poti igralskega para razšli.

Pobudnica za ločitev je bila Elizabeth, ki je septembra 2010 vložila zahtevek za ločitev. Mossova in Armisen sta tako pred nekaj dnevi postala uradno ločena. Nekdanja zakonca za razliko od marsikaterega igralskega kolega nista javno prala umazanega perila, nista pa želela niti razkriti razlogov za ločitev.