Foto: Reuters
Foto: Reuters

Viri blizu pevki so pred časom povedali, da pevka ne bo nastopala, dokler bo nad njeno kariero bedel oče Jamie Spears. Ko je pevka dosegla zmago na sodišču in se znebila očeta kot skrbnika, pa so mnogi njeni oboževalci potihoma upali, da bo kraljica popa kmalu postregla z novim glasbenim materialom. Kot poroča ameriški People, pa se Britney nikamor ne mudi. "Videti je, da še ni pripravljena," je povedal neimenovani vir.

Pevko naj bi k vrnitvi na odre spodbujal tudi njen zaročenec, igralec in maneken Sam Asghari. "Ima velik vpliv na Britney. Ko je blizu Britney, je zelo osredotočena. Ko je sama, pa se težko motivira," je še dodal vir.

Neki drugi vir je dodal, da sta 39-letna Spearsova in 27-letni Asghari, ki sta se zaročila prejšnji mesec, ves čas skupaj. Britney se že počuti bolj svobodna, je še povedal vir za People, zaljubljenca sta tako pred kratkim dopustovala v Francoski Polineziji. "Britney je bila navdušena. Veliko ji je pomenilo, da je lahko sama izbrala, kje bo dopustovala. Neverjetno je, kako srečna je."

Nasmeh na obraz ji je narisal tudi Sam Ashgari, s katerim načrtujeta majhno poroko takoj, ko bo mogoče. Pevka, ki ima dva sinova, si želi še otrok, pravi vir in dodaja, da Britney sanja o normalnem življenju, ki bo vključevalo čas z otroki, umetniško ustvarjanje, vrtnarjenje in telovadbo. "Želi, da se skrbništvo konča, videti pa je, da nima drugega načrta. Želi si le novega začetka."

Sorodna novica Konec očetovega skrbništva nad Britney Spears

Konec nesamostojnega življenja po 13 letih
Losangeleško sodišče je septembra dokončno odstranilo Jamieja Spearsa kot zakonitega zastopnika in upravnika njenega premoženja. "Danes je krasen dan za Britney Spears in za pravico," je dejal pevkin odvetnik Mathew Rosengart. Ob tem pa je še povedal: "Pogovori med gospodom Spearsom in njegovimi odvetniki bodo kmalu razkrili korupcijo. Zelo se veselimo, da bomo to kmalu videli."

Pred naslednjo obravnavo, ki se bo nadaljevala 12. novembra, Britneyjina pravna ekipa in skrbniki delajo načrt za njene finance in jo pripravljajo na to, kakšno bo življenje, ko se bo skrbništvo končalo. Upravljanje pevkinega premoženja je začasno prevzel strokovnjak za računovodstvo, njen pravni zastopnik pa ostaja Jodi Montgomery, ki je to vlogo od pevkinega očeta prevzel že poleti.

"Cilj je, da se skrbništvo konča, vendar da še naprej ščitimo Britney in njene finance," je povedal vir in dodal, da bo bogastvo zvezdnice verjetno zaupano poklicnim menedžerjem. Premoženje Britney Spears ocenjujejo na 60 milijonov ameriških dolarjev.