Zayn Malik in Perrie Edwards sta bila par dobra tri leta. Foto: Instagram/Perrie Edwards
Zayn Malik in Perrie Edwards sta bila par dobra tri leta. Foto: Instagram/Perrie Edwards

Veliko manj pa je srečna njegova zdaj že nekdanja zaročenka Perrie Edwards, članica dekliške glasbene skupine Little Mix, saj ji je Zayn strl srce.

Ne le to, da razdrtja zaroke sploh ni pričakovala, saj mu je stala ob strani tudi po govoricah, da jo vara in sta še pred nekaj tedni za tri milijone funtov kupila skupno domovanje v Londonu, tabloid The Sun poroča tudi, da jo je Zayn o tem pred dneva tednoma obvestil kar s kratkim SMS-sporočilom.

Da sta se res razšla, je nato ta teden potrdil tudi njegov predstavnik za tisk.

Edwardsova ni preveč zgovorna
Revija People poroča, da je Edwardsova povsem na tleh, a poskuša ostati zbrana zaradi promocijskih aktivnosti skupine. Zavila se je v molk in o ljubezenski bolečini ni želela javno govoriti, nato pa so jo v intervjuju skupine Little Mix za televizijo E! v torek vprašali, kako se drži po razhodu

Pevka je kratko odgovorila: "Hvala, v redu sem," nato pa so hitro vskočile njene kolegice in dodale, da o tem ne želi govoriti.

Par se je začel sestajati na začetku leta 2012, zaročil pa pred dvema letoma in tako povzročil pravo histerijo med oboževalkami, ki so končale v solzah.

Zvezdniškega življenja očitno le nima dovolj
Zayn je marca letos sporočil, da zapušča vrste One Directiona. Kot razlog je takrat navedel, da ima dovolj zvezdniškega življenja, a pred dnevi je mladenič nato na Twitterju objavil svojo fotografijo, kako podpisuje pogodbo z glasbeno založbo RCA Records.

"Mislim, da nisem nikoli razložil, zakaj sem odšel. Bilo je prav zaradi tega trenutka, ko sem dobil priložnost, da vam pokažem, kdo pravzaprav sem! #pravaglasba #RCA," je pripisal.