Rita Wilson in Tom Hanks sta brez hujših težav prebolela covid-19. Foto: Reuters
Rita Wilson in Tom Hanks sta brez hujših težav prebolela covid-19. Foto: Reuters

Sporočilo, v katerem je 63-letni igralec pomiril svoje oboževalce, pa je izkoristil tudi za opomin, kako nujna je (samo)osamitev pri pandemiji novega koronavirusa. "Osamitev deluje takole: nikomur ga ne daste, od nikogar ga ne dobite. Zdrava pamet, ne?" je poudaril in dodal, da bo "vse skupaj trajalo nekaj časa, a če poskrbimo drug za drugega, pomagamo, kjer lahko, in tolažimo ... bo tudi to minilo".

Novico o tem, da sta bila oba z žena Rito Wilson na testiranju pozitivna na novi koronavirus, je igralec oznanil na družbenem omrežju Instagram in dodatno pojasnil, da na začetku nista imela nobenih hujših znakov, menila sta, da gre za običajen prehlad. Avstralske oblasti so ju nato namestile v bolnišnico, kjer sta ostala približno en teden, nato pa zdravljenje nadaljevala v samoizolaciji, v najeti hiši.

Pristojni pa so se medtem lotili iskanja morebitnih drugih okuženih izkazalo se je, da se je nalezel tudi neki avstralski novinar in urednik, ki se je ob dveh različnih priložnostih srečal z Rito Wilson, sicer pevko in igralko, ki je v Avstralijo spremila moža, ob tem pa v deželi tam spodaj priredila še nekaj koncertov.

Kot je znano, je Hanks v Avstraliji snemal biografski film o Elvisu Presleyju, ki ga režira Avstralec Baz Luhrmann in v katerem oskarjevec igra pevčevega menedžerja Toma Parkerja.